Az apácarács felhasználása és rendelése

Apácarács, díszrács, farács

Apácarács, díszrács, farács

Hol használható fel és hová nem ajánljuk az apácarácsot?

2015. január 06. - sotdia

Felhasználási területe igen széleskörű, csak egy kis kreativitás kell hozzá. Például fogasok rászerelése után, akár előszobafalként is használhatod. Legtöbbször fürdőszobák, előszobák, konyhák beépített szekrényeiben alkalmazzák.

img_20120911_085714.jpg

Nem ritka, hogy a sötétebb tónusú szekrények ajtókereteibe világosabb színű rácsos betétanyagot tesznek, ezzel is kihangsúlyozva a bambuszrács különleges hatását.

Ha szeretnénk otthonunkban a radiátort eltakarni, mert régi, vagy csak egyszerűen úgy érezzük, hogy rontja a szoba összképét, akkor azt apácaráccsal szépen és elegánsan meg tudjuk oldani. Esztétikussága mellett, a funkció sem sérül, mivel a rácsok között a levegő szabadon áramolhat.

Egy nagyon jó lakberendezési ötlet, ha készíttettünk a radiátor köré egy alacsonyabb kis dobozt, aminek az elején keretbe lesz foglalva a fa rács. Ez diszkrét és dekoratív egyben. A felső részt is célszerű apácaráccsal fedni, mert a meleg levegő felfelé száll. Ezzel a megoldással nemcsak eltakartuk a fűtőtestet, de szebbé is varázsoltuk a helyiséget.

img_5297.JPG

img_5303.JPG


Fontos még megemlíteni, hogy az apácarács nem használható korlátokhoz leesés gátlónak, mivel statikailag nem alkalmas arra a feladatra. Valamint szintén nem alkalmas kazánok lerekesztésére olyan távolságban, ahol tűz miatt ki tud gyulladni.

A bejegyzés trackback címe:

https://apacaracs.blog.hu/api/trackback/id/tr177044329

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Veronika Löffler 2015.09.07. 13:45:42

Az érdekelne, hogy ha szeretnék rendelni egy egyedi méretű natur színű apácarácsot konyha szekrény ajtó betétnek, akkor egy 43*53 cm.-es betét ára mennyibe kerülne, mennyi az elkészítési idő, és milyen módon lehet az üveg helyett az ajtó keretbe beilleszteni, milyen ragasztó a legalkalmasabb. Ha le akarom festeni például beige színüre, akkor milyen festéket ajánlanak. Ha azt szeretném, hogy az ajtó keretbe Önök helyezzék be, van-e rá mód. Hogyan történik a munka megrendelése?.

sotdia 2015.09.09. 10:05:00

Egyedi méretű apácarács ára: 16.800-ft/m2. Ajtókeretbe faipari ragasztóval lehet beragasztani. Mivel nincs lakkozva, így könnyen pácolható, festhető. Az apácarács olyan, mint a natúr faanyag, így festeni is ennek megfelelően kell. Ajtókeretbe való behelyezést nem vállalunk.
Rendelés leadásához írjon nekünk erre az email címre: info@naturtrend.com
süti beállítások módosítása