Az apácarács felhasználása és rendelése

Apácarács, díszrács, farács

Apácarács, díszrács, farács

Hogyan készül az apácarács, milyen minőségű, kaphatok-e mintát ingyenesen?

2015. január 06. - sotdia

p147033001.JPGA náluk kapható apácarácsok bambusz pálcákból készülnek, amelyek egyenletesen vannak megcsiszolva. A lécek szélei szépen le vannak kerekítve, nem szögletesek. A pálcák minden olyan pontnál ahol keresztezik egymást, nem látható ragasztással vannak összeerősítve. 

A farács felülete lakkozatlan, ezért ha szeretnénk, akkor még lehet pácolni. Bár szerintem nem érdemes, mivel kétféle színben is kapható. Az egyik natúr vagy világos hárs színű, a másik sötétebb barna, a tölgyhöz hasonló színű.

Ha meg szeretnénk bizonyosodni az anyag minőségéről és színéről, akkor ingyenesen küldenek nekünk 10cm*10cm-es mintadarabokat postai levélben.

A náluk kapható rácsot csak beltéri használatra javasolják, mivel egy pálca vastagsága mindössze 2mm, így az egészanyag vastagsága nem több, mint 4mm. Mivel ez a fajta apácarács vékonyabb, mint amiket kültérre szoktak tenni, ezért könnyen beépíthető minden olyan bútorba, ahova az üveg is befér. 

be_01_holzgitter2frbe.jpgA rácsok keret nélküliek, ezáltal mindenféle bútorajtóba beszerelhető. Ideális pl. szekrényajtó betétnek. Ezáltal egy nagyon mutatós apácarácsos bútorajtót kapunk. Persze számos egyéb módon is fel tudjuk használni otthonunkban.

A bejegyzés trackback címe:

https://apacaracs.blog.hu/api/trackback/id/tr596985067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása