Az apácarács felhasználása és rendelése

Apácarács, díszrács, farács

Apácarács, díszrács, farács

Hogyan rendelhető az apácarács, mennyi idő alatt szállítják?

2015. január 06. - sotdia

Ha apácarácsot szeretnénk vásárolni, akkor nincs is más teendőnk, mint leadni a rendelést e-mailben, esetleg telefonon. Mivel mindig van raktáron szabványméretű bambuszrács, ezért 1-2 napon belül kézhez is kapjuk a csomagot.

A postaköltség 1.550 Ft/csomag. Egy csomagban maximum 20db apácarács lehet, a súly miatt. Az apácarács mögé egy OSB lapot is tesznek, mely azt akadályozza meg, hogy szállítás közben eltörjön a rács. Ennek az OSB lapnak az ára 1.500 Ft. Ez 5-10 rácsot is ugyanúgy megvéd, mint egy darabot. Amennyiben ezt a táblát visszajuttatjuk nekik, úgy ennek az árát visszakapjuk.

Egyedi méretben is gyártanak apácarácsot. Ilyen rendelés esetén maximum 1 hetet kell várnunk. Az egyedi méretű apácarácsnál mi adhatjuk meg a pontos méreteket, viszont figyelembe kell venni, hogy egy tábla maximum 250cm * 65cm lehet. Ennél nagyobbat statikai szempontból amúgy sem érdemes betervezni egy bútorba.

Azért is nagyszerű, hogy egyedi méretben is lehet rendelni, mert így akár mi magunk is kicserélhetjük szekrényajtónkban az esetlegesen megunt vagy tönkrement betétanyagot.

A bejegyzés trackback címe:

https://apacaracs.blog.hu/api/trackback/id/tr77044283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása