Az apácarács felhasználása és rendelése

Apácarács, díszrács, farács

Apácarács, díszrács, farács

Lehet-e olyan egyedi apácarácsot rendelni, aminek a mérete pl. 155*85cm?

2015. május 11. - sotdia

Mivel a cég nem viszontforgalmazó, hanem saját maga gyártja bambuszpálcákból az apácarácsot, ezért nem csak szabványméretű, vagyis 65cm*125cm-es rács vásárlására, hanem egyedi méretű bambusz rács rendelésére is van lehetőség.

Egyedi méretű apácarácsnál viszont figyelembe kell vennünk, hogy van egy maximális táblaméret, aminél nagyobbat nem lehet rendelni.

A rács maximális mérete 65cm*250cm lehet.

be_03_holzgitter_braun1.jpgEnnél nagyobbat különben sem érdemes felhasználni, mivel ez a bambusz rács 2mm-es vastagságú pálcákból áll, amik ugyan minden csatlakozási pontnál össze van ragasztva, viszont túl nagy táblaméretnél a vékony pálcák miatt a rács elhajolhat, eltörhet.
Mivel a rács ugyanúgy néz ki bárhogy is fordítjuk, ezért mindegy, hogy a 250cm a rács maximum szélessége, a 65cm pedig a maximum magassága, vagy fordítva.

De pl. 155*85cm-es méretben nem lehet rendelni egyedi bambusz rácsot, mert az egyik feltétel nem teljesül, vagyis mivel ennél az egyik méret 155cm, ezért a másik méret már nem lehetne 65cm-nél nagyobb.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://apacaracs.blog.hu/api/trackback/id/tr617375988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tamás Mátyás 2019.03.17. 10:11:33

Nekem sajnos pont a 250x85 cm-es lenne az ideális, mert az erkélyem oldalfalának szeretném használni, hogy ne lássanak be.
süti beállítások módosítása