Az apácarács felhasználása és rendelése

Apácarács, díszrács, farács

Apácarács, díszrács, farács

Ha fürdőszobába akarom rakni az apácarácsot, akkor penészedik-e, kell-e kezelni valamivel?

2015. május 21. - sotdia

Az apácarács egyik nagy előnye a sokoldalú felhasználhatósága. Így a fürdőszobában is nagy hasznát vehetjük, ha el szeretnénk takarni a bojlert vagy a szerelvényeket, csöveket.

Tovább

Lehet-e olyan egyedi apácarácsot rendelni, aminek a mérete pl. 155*85cm?

Mivel a cég nem viszontforgalmazó, hanem saját maga gyártja bambuszpálcákból az apácarácsot, ezért nem csak szabványméretű, vagyis 65cm*125cm-es rács vásárlására, hanem egyedi méretű bambusz rács rendelésére is van lehetőség.

Tovább

Hogyan lehet apácaráccsal eltakarni pl. a radiátort?

Az apácarács sokoldalúan alkalmazható az otthonunkban. Nem csak ajtóbetétanyagként használható, hanem arra is alkalmas, hogy eltakarjuk pl. a régi, nem olyan szép radiátort, vagy a bojler alatti csöveket, amik rontják a fürdőszoba összképét.

De hogyan használhatjuk fel ezt a rácsot valaminek az eltakarására?

Tovább

Hol használható fel és hová nem ajánljuk az apácarácsot?

Felhasználási területe igen széleskörű, csak egy kis kreativitás kell hozzá. Például fogasok rászerelése után, akár előszobafalként is használhatod. Legtöbbször fürdőszobák, előszobák, konyhák beépített szekrényeiben alkalmazzák.

img_20120911_085714.jpg

Tovább

Hogyan készül az apácarács, milyen minőségű, kaphatok-e mintát ingyenesen?

p147033001.JPGA náluk kapható apácarácsok bambusz pálcákból készülnek, amelyek egyenletesen vannak megcsiszolva. A lécek szélei szépen le vannak kerekítve, nem szögletesek. A pálcák minden olyan pontnál

Tovább
süti beállítások módosítása